Μονή Smart Wifi Πρίζα -Αντάπτορας Ρεύματος Λευκή με Προστασία Υπέρτασης 7056

Κωδικός προϊόντος: 7056
Availability:

Μόνο 2 απομένουν σε απόθεμα


12,50 

Μόνο 2 απομένουν σε απόθεμα

Η νέα πρίζα-αντάπτορας είναι μια έξυπνη πρίζα 3050W με βύσμα EU. Μέσω της εφαρμογής, μπορούμε να ελέγξουμε τον φωτισμό ή άλλες οικιακές συσκευές απευθείας από την εφαρμογή στο smartphone μας. Η χρήση της εφαρμογής Smart Life είναι δωρεάν σε Android και iOS συσκευές. Μόλις το προϊόν συνδεθεί στο τοπικό δίκτυο και προστεθεί στην εφαρμογή μας, μπορούμε να το ελέγξουμε από οπουδήποτε στον κόσμο όπου έχουμε πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η εφαρμογή Smart Life, εκτός από την τυπική ενεργοποίηση / απενεργοποίηση της συσκευής, προσφέρει επίσης τη δημιουργία σχεδίων δράσης για μεμονωμένες συσκευές, χάρη στις οποίες μπορεί να ενεργοποιεί / απενεργοποιεί αυτόματα συνδεδεμένες συσκευές συγκεκριμένες φορές.
Η συσκευή λειτουργεί με τα πιο πρόσφατα συστήματα: IFTTT, Amazon Alexa και Google Assistant.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ       

Α) Στην περίπτωση  ελαττωματικού  υλικού εισαγωγής της  GIGALED ή λάθους της GIGALED στην παραγγελία γίνεται ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση και τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Β)Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να πληρώσετε τα μεταφορικά.

ΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Τα προϊόντα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, να φέρουν άρτια συσκευασία και να μην είναι χρησιμοποιημένα.

Τυχόν ελαττωματικά προϊόντα μεταπώλησης μπορούν να επιστραφούν υπό τους όρους της πολιτικής επιστροφών της εκάστοτε εταιρίας.

Για τυχόν αλλαγές στις πληροφορίες του υλικού και στα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μεταπώλησης, η GIGALED δεν φέρει καμία ευθύνη ,εάν δεν έχει ενημερωθεί επίσημα από τους αντιπροσώπους της .Για  αλλαγές που θα τύχει να υπάρξουν , φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη οι αντιπρόσωποι των εκάστοτε εταιριών.

Κωδικός προϊόντος: 7056 Κατηγορία:
Βάρος 0,05 kg
Τάση (Volt)

AC100-240Volt

Προστασία IP

IP 20

Ένταση ρεύματος

16A

Brand

SPOTLIGHT

Βασισμένο σε 0 αξιολογήσεις

0.0 overall
0
0
0
0
0

Μόνο οι συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν αξιολόγηση.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα.