,

ΚΙΤ Ασύρματης Έγχρωμης Θυροτηλεόρασης Μονοκατοικίας AirVisio 200m 7″ με Δυνατότητα Καταγραφής Εικόνας και Video ΙP54 SCS Sentinel

Κωδικός προϊόντος: 20.03.0159
Availability:

Σε απόθεμα


320,55 

Σε απόθεμα

Σετ ασύρματης θυροτηλεόρασης χωρίς καλώδια από την οθόνη μέχρι την μπουτονιέρα με Μνήμη 75 εικόνων. Επίπεδο φορητό έγχρωμο μόνιτορ 7” με δυνατότητα και επιτραπέζιας τοποθέτησης, επαναφορτιζόμενη μπαταρία 2500mA και OSD μενού , μνήμη 8MB περίπου 75 εικόνων με δυνατότητα επέκτασης με κάρτα microSd για καταγραφή και video . 3 ήχοι κλήσης , εμβέλεια 200Μ , συχνότητα 2,4GHz. Επίτοιχη μπουτονιέρα IP54 με ευρυγώνια κάμερα CCD 110O με LED φωτισμού και Αισθητήρα Alarm ο οποίος ενεργοποιεί αυτόματα ηχητική ειδοποίηση στην μπουτονιέρα και στην οθόνη σε περίπτωση απόπειρας αποκόλλησης της μπουτονιέρας εισόδου.  Εντολή κλειδαριάς στη μπουτονιέρα για ηλεκτρικό κυπρί ή για άνοιγμα γκαραζόπορτας*. Τροφοδοσία μπουτονιέρας 2 μπαταρίες LR14 “C” ή τροφοδοτικό 12VDC (δεν περιλαμβάνονται).Περιλαμβάνεται τροφοδοτικό πρίζας 12V/500 mA για την οθόνη. Διαστάσεις μπουτονιέρα : 161x87x56 mm , οθόνη : 150x215x20 mm. Απλούστατη εγκατάσταση.

* Απαιτείται επιπλέον εξωτερική τροφοδοσία 12V DC.*


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ       

Α) Στην περίπτωση  ελαττωματικού  υλικού εισαγωγής της  GIGALED ή λάθους της GIGALED στην παραγγελία γίνεται ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση και τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Β) Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να πληρώσετε τα μεταφορικά.

ΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Τα προϊόντα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, να φέρουν άρτια συσκευασία και να μην είναι χρησιμοποιημένα.

Τυχόν ελαττωματικά προϊόντα μεταπώλησης μπορούν να επιστραφούν υπό τους όρους της πολιτικής επιστροφών της εκάστοτε εταιρίας.

Για τυχόν αλλαγές στις πληροφορίες του υλικού και στα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μεταπώλησης, η GIGALED δεν φέρει καμία ευθύνη ,εάν δεν έχει ενημερωθεί επίσημα από τους αντιπροσώπους της .Για  αλλαγές που θα τύχει να υπάρξουν , φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη οι αντιπρόσωποι των εκάστοτε εταιριών.

Βασισμένο σε 0 αξιολογήσεις

0.0 overall
0
0
0
0
0

Μόνο οι συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν αξιολόγηση.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα.