Μεταφορικές & Παράδοση

Για την αποστολή των προϊόντων μας συνεργαζόμαστε :

Για την Ελλάδα

  •  

Το κόστος μεταφοράς είναι 5.40€ για όλη την Ελλάδα εάν το βάρος δεν υπερβαίνει τα 2 Kgr. Για κάθε πρόσθετο Kgr, η χρέωση είναι σταθερά στα 1,50€. Το ίδιο ισχύει για όλη την Ελλάδα, αστικά κέντρα, νησιά.

Ενημέρωση 12/06/2024
Σας ενημερώνουμε ότι για το διάστημα από 17/06/2024 – 15/10/2024 εισάγεται από την Γενική Ταχυδρομική πρόσθετο τέλος διακίνησης 5€ / αποστολή για αποστολές της και αφορούν τις περιοχές Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Λευκάδα, Μύκονο, Ρόδο, Σαντορίνη. Δείτε την επίσημη ανακοίνωση από την Γενική Ταχυδρομική.

  •       

Το κόστος μεταφοράς είναι 2,48€ για όλη την Ελλάδα εάν το βάρος δεν υπερβαίνει τα 2 Kgr. Για κάθε πρόσθετο Kgr, η χρέωση είναι σταθερά στα 1,00€. Το ίδιο ισχύει για όλη την Ελλάδα, αστικά κέντρα, νησιά.

Το κόστος μεταφοράς είναι ανάλογο με την συσκευασία(ογκομέτρηση) το βάρος της συσκευασίας και τον τόπο προορισμού. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας θα ενημερωθείτε με γραπτό μήνυμα για το κόστος της μεταφοράς της παραγγελία σας.

————————————————————————————————–

Να σημειώσουμε ότι για όλες τις αγορές σας άνω των 250,00€ για την Ελλαδα το κόστος αποστολής είναι δωρεάν και η παράδοση για την Ελλαδα θα γίνεται από το κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής η των ΕΛΤΑ Courier της περιοχή σας.

Όλες οι παραπάνω τιμές εμπεριέχουν το νόμιμο Φ.Π.Α. 24%.για όλη την Ελλάδα.