Led Φωτιστικό Κήπου – HONEYBEE Κολωνάκι Εξωτερικού χώρου με Φωτοβολταϊκο Πάνελ – 10Watt Dimmable με Αισθητήρα Ημέρας-Νύχτας IP65 Μαύρο M:20 x Π:20 x Y:60cm 90537

Κωδικός προϊόντος: 90537
Availability:

Σε απόθεμα


43,71 

Σε απόθεμα

Τα κολωνάκια αρχιτεκτονικού φωτισμού είναι ιδανικά για τοποθέτηση στον κήπο σας, στο εξοχικό σας αλλά και σε μία είσοδο ξενοδοχείου για να προσθέσει μία διαφορετική διακόσμηση στον εξωτερικό σας χώρο. To Honeybee είναι ένα led φωτιστικό 10 Watt, με αισθητήρα ημέρας – νύχτας, κατασκευασμένο από αλουμίνιο και πλαστικό, σε μαύρο χρώμα. Επιπλέον διαθέτει τηλεχειριστήριο με το οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε την απόχρωση του φωτός σε θερμό φως, ουδέτερο ή ψυχρό. Έχει ενσωματωμένο φωτοβολταϊκό πάνελ 2watt και επαναφορτιζόμενη μπαταρία 1800mAh, εξασφαλίζοντας έτσι την αυτονομία του.  Με υψηλή αντοχή IP65 στο νερό και την υγρασία , είναι ιδανικό για οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ       

Α) Στην περίπτωση  ελαττωματικού  υλικού εισαγωγής της  GIGALED ή λάθους της GIGALED στην παραγγελία γίνεται ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση και τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Β)Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να πληρώσετε τα μεταφορικά.

ΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Τα προϊόντα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, να φέρουν άρτια συσκευασία και να μην είναι χρησιμοποιημένα.

Τυχόν ελαττωματικά προϊόντα μεταπώλησης μπορούν να επιστραφούν υπό τους όρους της πολιτικής επιστροφών της εκάστοτε εταιρίας.

Για τυχόν αλλαγές στις πληροφορίες του υλικού και στα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μεταπώλησης, η GIGALED δεν φέρει καμία ευθύνη ,εάν δεν έχει ενημερωθεί επίσημα από τους αντιπροσώπους της .Για  αλλαγές που θα τύχει να υπάρξουν , φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη οι αντιπρόσωποι των εκάστοτε εταιριών.

Βάρος 3 kg
Ισχύς (Watt)

10 Watt

Ντιμάρεται;

Ναι

Χρώμα Φωτισμού

3000K-4500K-6500K

Φωτεινότητα (Lumens)

330Lm

Τάση (Volt)

220Volt – 240Volt

Προστασία IP

IP 65

Πιστοποιήσεις

CE, RoHS

Γωνία Δέσμης

120°

Εγγύηση

5 Έτη

Υλικό Κατασκευης

Αλουμίνιο – Πλαστικό

Διαστάσεις

Μ20 x Π20 x Υ60cm

Κατασκευάζεται

P.R.C

Brand

GLOBOSTAR

Χρώμα Σώματος Φωτιστικού

Μαύρο

Βασισμένο σε 0 αξιολογήσεις

0.0 overall
0
0
0
0
0

Μόνο οι συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν αξιολόγηση.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα.