,

Κιτ Έγχρωμης Θυροτηλεόρασης VisioFirst 2 Καλωδίων Οθόνη 4,3″ IP44 prim’ by SCS Sentinel URMET

Κωδικός προϊόντος: 20.03.0175
Availability:

Σε απόθεμα


165,13 

Σε απόθεμα

Τα νέα οικονομικά ΚΙΤ της Urmet έχουν αφήσει μόνο καλές εντυπώσεις , με 0θόνη 4,3″ – 11cm και φωτιζόμενη επιγραφή ονόματος. Διαθέτει  νυχτερινή λήψη και έχει εντολή κλειδαριάς στη μπουτονιέρα για ηλεκτρικό κυπρί & άνοιγμα γκαραζόπορτας. Ο βαθμός προστασίας της μπουτονιέρας είναι  IP44 και περιλαμβάνεται σκέπαστρο.  Η  εγκατάσταση είναι απλούστατη 2 καλωδίων και περιλαμβάνεται τροφοδοτικό πρίζας 15V/1A. Απλή σύνδεση & χωρίς πολικότητα με 5 μελωδίες.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ       

Α) Στην περίπτωση  ελαττωματικού  υλικού εισαγωγής της  GIGALED ή λάθους της GIGALED στην παραγγελία γίνεται ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση και τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Β) Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να πληρώσετε τα μεταφορικά.

ΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Τα προϊόντα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, να φέρουν άρτια συσκευασία και να μην είναι χρησιμοποιημένα.

Τυχόν ελαττωματικά προϊόντα μεταπώλησης μπορούν να επιστραφούν υπό τους όρους της πολιτικής επιστροφών της εκάστοτε εταιρίας.

Για τυχόν αλλαγές στις πληροφορίες του υλικού και στα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μεταπώλησης, η GIGALED δεν φέρει καμία ευθύνη ,εάν δεν έχει ενημερωθεί επίσημα από τους αντιπροσώπους της .Για  αλλαγές που θα τύχει να υπάρξουν , φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη οι αντιπρόσωποι των εκάστοτε εταιριών.

Βασισμένο σε 0 αξιολογήσεις

0.0 overall
0
0
0
0
0

Μόνο οι συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν αξιολόγηση.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα.