-8%
,

Θυροτηλέφωνο Aντικατάστασης Atlantico UNIVERSAL 4+Ν + 1+N 1133/15 Urmet

Κωδικός προϊόντος: 20.01.0443
Availability:

Σε απόθεμα


28,90  31,50 

Σε απόθεμα

Νέο θυροτηλέφωνο  atlantico: η εκκεντρική καθαρότητα γραμμής. Το μοντέλο Atlantico θέτει νέες προοπτικές στην οικιακή διακόσμηση & προσφέρει επαναστατικό σχεδιασμό στα συστήματα θυροτηλεφώνων. Είναι σχεδιασμένο από τον Αρχιτέκτονα Michele De Lucchi ώστε να προάγει την απλότητα και ουσιαστικότητα των γραμμών του.

Ο εντελώς πρωτοποριακός του σχεδιασμός, με απλές ουσιαστικές γραμμές, φτάνει σε εξαιρετικά εργονομικά επίπεδα που απορρέουν από εκτενείς μελέτες του ανθρώπινου χεριού για την επίτευξη μίας πρακτικής και ασφαλούς λαβής.

Το Atlantico προσαρμόζεται άψογα και εύκολα σε όλα τα συστήματα, τόσο στα “4+ n ” όσο και στα “1+1″είτε με βομβητή είτε με ηλεκτρονικό ήχο. Διατίθεται σε λευκό χρώμα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Atlantico είναι η συσκευή χειρολαβής με καλώδιο και φις  τηλεφωνικού τύπου και μία βάση στήριξης με αυτόματα τερματικά σύνδεσης και τηλεφωνικού τύπου άγκιστρο. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ       

Α) Στην περίπτωση  ελαττωματικού  υλικού εισαγωγής της  GIGALED ή λάθους της GIGALED στην παραγγελία γίνεται ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση και τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Β)Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να πληρώσετε τα μεταφορικά.

ΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Τα προϊόντα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, να φέρουν άρτια συσκευασία και να μην είναι χρησιμοποιημένα.

Τυχόν ελαττωματικά προϊόντα μεταπώλησης μπορούν να επιστραφούν υπό τους όρους της πολιτικής επιστροφών της εκάστοτε εταιρίας.

Για τυχόν αλλαγές στις πληροφορίες του υλικού και στα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μεταπώλησης, η GIGALED δεν φέρει καμία ευθύνη ,εάν δεν έχει ενημερωθεί επίσημα από τους αντιπροσώπους της .Για  αλλαγές που θα τύχει να υπάρξουν , φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη οι αντιπρόσωποι των εκάστοτε εταιριών.

Βασισμένο σε 0 αξιολογήσεις

0.0 overall
0
0
0
0
0

Μόνο οι συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν αξιολόγηση.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα.