,

440 Λαμπάκια LED Χριστουγεννιάτικα Κουρτίνα Θερμό Λευκό Επεκτεινόμενα 2×2.20m 78646

Κωδικός προϊόντος: 78646
Availability:

Σε απόθεμα


41,50 

Σε απόθεμα

Santa is coming to town και εμείς ερχόμαστε με ολοκαίνουργια και υπέροχα χριστουγεννιάτικά φωτάκια και LED διακοσμητικά!!  🎅🏻🎄 

440 Λαμπάκια LED Χριστουγεννιάτικα Κουρτίνα σε Θερμό Λευκό Επεκτεινόμενα σταθερό λευκό φως με διάφανο καλώδιο. Εσωτερικού και εξωτερικού χώρου κουρτίνα επεκτεινόμενη έως 3 τεμ. 440led σε 20 γραμμές, ανά 10εκ, με 22λαμπάκια η καθεμία. Πλάτος 2 μέτρα και ύψος 2.20 μέτρα. Σταθερό λευκό φως με διάφανο καλώδιο. Συσκευασία σε πλαστικό δοχείο με καπάκι. Πλάτος 2 μέτρα και ύψος 2.20 μέτρα.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ

Α)Στην περίπτωση  ελαττωματικού  υλικού εισαγωγής της  GIGALED ή λάθους της GIGALED στην παραγγελία γίνεται ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση και τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Β)Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να πληρώσετε τα μεταφορικά.

ΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Τα προϊόντα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, να φέρουν άρτια συσκευασία και να μην είναι χρησιμοποιημένα.

Τυχόν ελαττωματικά προϊόντα μεταπώλησης μπορούν να επιστραφούν υπό τους όρους της πολιτικής επιστροφών της εκάστοτε εταιρίας.

Για τυχόν αλλαγές στις πληροφορίες του υλικού και στα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μεταπώλησης, η GIGALED δεν φέρει καμία ευθύνη ,εάν δεν έχει ενημερωθεί επίσημα από τους αντιπροσώπους της .Για  αλλαγές που θα τύχει να υπάρξουν , φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη οι αντιπρόσωποι των εκάστοτε εταιριών.

Βάρος 0,04 kg
Τάση (Volt)

220Volt – 240Volt

Προστασία IP

IP 44

Πιστοποιήσεις

CE, RoHS

Κατασκευάζεται

P.R.C

Βασισμένο σε 0 αξιολογήσεις

0.0 overall
0
0
0
0
0

Μόνο οι συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν αξιολόγηση.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα.