,

Κάμερα Wifi IR Επιτοίχια 2.0MP 4mm 1080p Bullet IP66 Εξωτερικού Χώρου Δικτυακή CS-CV310-A0-1C2WFR S07510 EZVIZ

Κωδικός προϊόντος: CS-CV310-A0-1C2WFR
Availability:

Σε απόθεμα


110,80 

Σε απόθεμα
Η κάμερα ασφαλείας της Ezviz είναι ψηφιακή (IP), συνδέεται στο δίκτυο σας ασύρματα μέσω Wi-Fi και έχει μεγάλο εύρος λήψης. Διαθέτει αδιάβροχη προστασία για να μπορεί να λειτουργήσει σε εξωτερικό περιβάλλον χωρίς να επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες. Μπορείτε ακόμη μέσω εφαρμογής στο smartphone κινητό σας, να χειριστείτε την κάμερα και να παρακολουθήσετε live την περιοχή λήψης που επιθυμείτε. Τέλος, μπορεί να καταγράψει εικόνα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αλλά όχι σε πλήρες σκοτάδι. Εξωτερική έξυπνη κάμερα Wi-Fi .Εξοπλισμένο με δύο κεραίες Wi-Fi, το C3WN προστατεύει την ιδιοκτησία σας διατηρώντας παράλληλα μια αξιόπιστη σύνδεση δικτύου. Η EZVIZ C3WN είναι ένα μοντέλο κάμερας προοδευτικής σάρωσης 1/2,9″ με μέγιστη ανάλυση εγγραφής 1920 x 1080 pixel στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Χάρη στην κατηγορία αντοχής στις καιρικές συνθήκες IP66 είναι ιδανική ως κάμερα για εγκατάσταση σε εξωτερικό χώρο. Το βίντεο μπορεί να αποθηκευτεί σε μια κάρτα MicroSD έως 256 GB και στο EZVIZ Cloud.

Χαρακτηριστικά της κάμερας EZVIZ C3WN

Full HD 1080p

Ισχυρή σύνδεση Wi-Fi με χρήση δύο κεραιών

Λήψη ηχητικού σήματος

Προστασία από σκόνη και νερό IP66

Εμβέλεια νυχτερινής όρασης έως 30 μέτρα

Υποστήριξη Wi-Fi 2,4 GHz

Υποστήριξη για κάρτες MicroSD (έως 256 GB)

Ζωντανή προεπισκόπηση με ήχο στην εφαρμογή για κινητά

Μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων του λογισμικού EZVIZ App και EZVIZ Studio

Με την εφαρμογή EZVIZ και το λογισμικό EZVIZ Studio, μπορείτε να καταγράψετε, να αποθηκεύσετε, να προστατέψετε και να μοιραστείτε ό,τι είναι πολύτιμο για εσάς. Η εφαρμογή για κινητά σάς δίνει πρόσβαση σε μια ζωντανή προεπισκόπηση με ήχο ακύρωσης θορύβου και ιστορικό εγγεγραμμένου υλικού. Η εφαρμογή EZVIZ εμφανίζει επίσης ειδοποιήσεις με τη μορφή ειδοποιήσεων.

Λειτουργία ημέρας/νύχτας για εξαιρετική ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού Η EZVIZ C3WN είναι μια κάμερα ημέρας/νύχτας που μπορεί να δει αντικείμενα ακόμα και από απόσταση 30 μέτρων και να τα αναπαράγει καθαρά σε εγγεγραμμένο βίντεο. Αυτό γίνεται εφικτό με τη χρήση ισχυρών υπέρυθρων LED.

Η κάμερα C3WN είναι αξιόπιστη και αρκετά ανθεκτική ώστε να αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες  ήλιο, βροχή και χιόνι για συνεχή και αξιόπιστη επιτήρηση αντικειμένων.

 


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ

Α)Στην περίπτωση  ελαττωματικού υλικού εισαγωγής της  GIGALED ή λάθους της GIGALED στην παραγγελία γίνεται ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση και τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Β) Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να πληρώσετε τα μεταφορικά.

ΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Τα προϊόντα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, να φέρουν άρτια συσκευασία και να μην είναι χρησιμοποιημένα.

Τυχόν ελαττωματικά προϊόντα μεταπώλησης μπορούν να επιστραφούν υπό τους όρους της πολιτικής επιστροφών της εκάστοτε εταιρίας.

Για τυχόν αλλαγές στις πληροφορίες του υλικού και στα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μεταπώλησης, η GIGALED δεν φέρει καμία ευθύνη ,εάν δεν έχει ενημερωθεί επίσημα από τους αντιπροσώπους της .Για αλλαγές που θα τύχει να υπάρξουν , φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη οι αντιπρόσωποι των εκάστοτε εταιριών.

Βάρος 1 kg
Brand

EZVIZ

Διαστάσεις

72mm x 72mm x 150mm (2.83" x 2.83" x 5.91")

Εγγύηση

2 Έτη

Προστασία IP

IP 66

Βασισμένο σε 0 αξιολογήσεις

0.0 overall
0
0
0
0
0

Μόνο οι συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν αξιολόγηση.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα.